Ja eindelijk ook hier zomer het heeft lang geduurd, niet dat ik mij verveeld heb zeker niet.
Toen wij terug kwamen uit Spanje was het hier nog wel koud en buitenspelen was er niet bij. Bij de eerste zonnestralen mocht ik het balkon op en heb alles eerst maar weer eens verkend, het was ook zo lang geleden. Binnen heb ik mijn wereld wat verruimd ik was in Spanje ook zoveel vrijheid gewend op de camping. Dat ik vond dat ik dat hier thuis ook maar moest hebben, mijn baasje was het daar niet mee eens, maar ik heb gewonnen!
O, ja ze hebben ook nog een auto ongeluk gehad op de terug weg uit Spanje, in Zuid Frankrijk reden ze op een verbindingsweg om op een tolweg te komen en er kwam een Franse dame zomaar de weg oprijden ik hoorde ze nog zeggen: ze zal toch wel stoppen! maar nee hoor Boem was het precies daar waar ik stond (gelukkig in de riemen) kwam de auto de camper in. Ik weet niet meer wat ik zei, maar hoorden mijn baasje, niet zo, n net woord zeggen. Gelukkig zijn wij er goed voor weg gekomen en ook dat madammeken. Maar ja wij kunnen nu niet weg want het wordt wel eind september voor dat de camper weer gemaakt is.
Verder hebben wij net een nest met koolmeesjes gehad die moesten bij gevoerd worden en heb ze even een knuffel gegeven ze waren nog zo klein, gisteren zijn ze uitgevlogen fijn dat het gelukt is maar het is hier nu zo stil! Dat ik nu maar weer met mijn walnoot spelen, dat is een soort voetbal en kan je de hele kamer mee door gooien en dan er achter aan hollen, Leuk jo!!
Zo dat is het dan weer voor nu Ik ga nu slapen en tot schrijfs maar weer.
Groeten van mij (Jaco) en mijn baasjes Arie en Anneke