Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Even voorstellen en waarom ik hier ben.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Even voorstellen en waarom ik hier ben.

    Hallo allemaal,

    Nou ik zal me even voorstellen, ik ben Lars en ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Sittard en sinds kort op mezelf. ik hen 2 jaar dieren verzorging gestudeerd maar daar ben ik vroegtijdig mee gestopt. Omdat het toch niet was wat ik er van had verwacht. het ging namelijk meer over boerderij dieren dan over de dieren die ik interesant vind. Namelijk Knaagdieren, haas achtigen, honden, katten en natuurlijk vogels.

    Nu is vlak nadat ik op me zelf zit mijn cavia overleden. Dat zag ik wel aan komen want ze is maar liefst 8 jaar geworden. Maar nu is het wel heel stil in huis. dus toen ben ik eens gaan denken wat wil ik als huisdier. Toen bedacht ik me dat ik in de tijd dat ik nog dierenverzorging deed op stage bij een dierenwinkel wel vaker jonge agoporniden binnen kregen die we dan zelf opfokte (zelf "baby voeding" gaven, even vermelden om misverstanden te voorkomen). ik heb hier flink van genoten, vooral toen de aga's wat ouder werden en dus zelf naar je toe kwamen en bij je bleven.

    Nu ben ik dus hier om me eens goed te orienteren op agoporniden. want eerlijk gezegt weet ik niet veel van ze af behalve het opfokken en het zelfstandig en tam krijgen. Ik weet ook wel de algemene dingen zoals voeding en huisvesting e.d. Maar ik wil Meer weten. persoonlijk ken ik ook niemand die een volwassen tamme agopornis heeft, en daar ben ik ook wel erg benieuwd naar.

    Ook ben ik benieuwd naar jullie ervaringen en verhalen betreffende Agoporniden.

    p.s. ik heb aan gegeven dat de canes mijn favoriet is maar dit is alleen gebaseerd op de kleuren. maar eigenlijk maakt dat me nog het minst uit. zolang het beestje maar gezond is vind ik het prima.

  • #2
    Hoi, welkom.
    Voor ervaringen enz, lees maar wat rond op het forum zou ik zeggen.
    veel plezier hier.
    Groetjes Els.
    http://aga-rosei-kweker.webnode.nl/
    http://agaporniden.forum2go.nl/

    Comment

    Ads onder in topics

    Collapse

    Papegaaienforum wordt mede mogelijk gemaakt door:

    Working...
    X